zondag 6 maart 2011

Give away

Als we 25 volgers hebben, hebben we een GIVE AWAY. We zijn klein begonnen..............Meld je aan als volger vergezeld van  een berichtje. Een preview volgt snel!

We verloten dan onze give away onder onze volgers

we hadden het over creativiteit

Niet alleen wij maar nog veel meer in "ons gezin". Onze oudste dochter Charlotte (Toffe Stoffies) weet er ook wel raad mee! En zelfs hun zoontje Jens, op 3 maanden na 4, doet gestaag mee! Zelfs als oma en opa de bigshot meenemen, wil hij ook lekker draaien ooooooooooo wat mooi!!  Hij kleurt eerst stroken papier en dan moet het door de bigshot!
Onze tweede dochter, Nadine, was al helemaal gek van taarten bakken. Vast een beetje van dr opa in haar genen die ook veel lekkers maakte. En naar een roerig jaar heeft ze haar hobby weer opgepakt. Nadine gaat op de versier toer met haar eigen gebakken taarten. Haar zus en zwager maakten haar en vriend Guy enthousiast en nu is haar site: taartvantantedien in de maak, leuk! En vooral de taarten zijn heeeeeerlijk.
Tja en onze jongste dochter, Yvette, vindt al dat gehobby echt helemaal niks, verschrikkelijk en bovendien stom!!!

Hier het bewijs van ons hobbymannetje Jens

dinsdag 1 maart 2011

maart

wouw, maart is alweer begonnen. En op hobby gebied is er erg veel nieuws. Laten we daar nu ook even druk mee zijn, dus snel zullen nieuwe creaties volgen.
En waar blijven nieuwe volgers... we moeten van de week maar eens knallen om ze binnen te halen. Maar... wij volgen zelf ook leuke volgers, wat een ideeen en wat een knussigheid.

Mind my words, we'll come!!